Calul Kemal, devenit viral pe internet. Povestea fotografiei lui Iulian Bulai FOTO

Preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, Iulian Bulai, a devenit ținta ironiilor după ce pe internet a început să circule o fotografie în care deputatul USR PLUS apare la bustul gol călare pe un cal.

Fotografia a fost scoasă de la naftalină de pe blogul său personal. Imaginea cu preşedintele Comisiei de Cultură călare a devenit în scurt timp virală.

Circulă o fotografie cu mine pe un cal. Nu este un fake, dar aparține sferei personale, cu mult timp înainte ca eu să fiu implicat politic. Fotografia este de acum 8 ani, uitată pe un blog personal. Iată povestea ei. Eram îndrăgostit de o tipă. Am plecat împreună în Asia. Amândoi studenți. Ne-am hotărât să ne căsătorim religios la Beijing. Și să facem fotografii pe Marele Zid Chinezesc. Am invitat la nuntă doi prieteni buni din Europa. Ei au fost nașii noștri. Ne-a ieșit. Așadar, ne-am gândit la pasul doi – am hotărât să ne căsătorim și civil. Fiind un cuplu internațional, cea mai apropiată ambasadă în care puteam să oficiem căsătoria era cea din Kuala Lumpur, Malaezia. La 6 ore de zbor de Beijing. De data asta, fără nași invitați. De fapt, nașii au fost niște stagiari pe care i-am întâlnit pe loc, și niciodată din nou după acel moment”, a scris Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai își atrage astfel din nou critici și ironii din sfera social-media. Cunoscut pentru „gusturile” sale controversate, deputatul USR PLUS a reușit să fie din nou în centrul atenției internauților. Acum câteva zile, Iulian Bulai a stârnit un nou val de reacții negative pe Facebook după ce a lăudat o manea lansată recent de Loredana Groza.

„Muzica e fericire. Și curaj să te reinventezi – Loredana a făcut-o de-o mie de ori înainte. Acum ne scoate ipocrizia de sub preș și prejudecățile din minte! Zi-le, Loredana!”, a scris, pe Facebook, Iulian Bulai, în apărarea Loredanei Groza.

Internaut: „Pe bune!? Crezi că dacă vă manelizati luați ceva voturi înapoi de la AUR?”

Iulian Bulai are parțial dreptate și ar fi chiar și credibil pentru opinia publică. Bineînțeles, asta dacă nu punem în balanță gafa făcută de președintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaților chiar de Ziua Culturii Naționale.

Ziua Culturii Naționale coincide cu ziua nașterii poetului Mihai Eminescu. Iulian Bulai a transmis, pe 15 ianuarie, un mesaj destul de deplasat. Deputatul USR nu numai că s-a folosit de numele marelui poet național pentru a-și promova propria agendă politică, dar i-a și urat „la mulți ani” lui Mihai Eminescu, deși poetul a murit în urmă cu aproape un secol și jumătate. Mai mult decât atât, în urarea de la mulți ani, Iulian Bulai i s-a adresat cu prenumele.

„Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:

– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.

– ar fi eliminat pensiile speciale.

– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.

– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.

– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.

La mulți ani, Mihai!

Mulțumim pentru moștenirea primită de la tine!”, spunea atunci deputatul USR Iulian Bulai

Gafa a fost reamintită de un alt internaut, la postarea în care Iulian Bulai îi ia apărarea Loredanei Groza.

Internaut: „Eu sunt sigur că dacă ar fi trait marele poet Mihai Eminescu, ar fi distribuit pe contul său de facebook, superba capodoperă muzicală a Loredanei, apoi ar fi ascultat-o pe repeat în timp ce se iubea cu domnița Micle pe lângă plopii fără soț!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...