Campania de vaccinare anti-Covid-19 din Israel: 35% din populație, imunizată complet

Un procent de 35% din populația Israelului a fost imunizată complet împotriva Covid-19. Practic o treime dintre cetățenii care locuiesc în această țară au primit cele două doze de vaccin de la Pfizer/BioNTech.

De asemenea, un procent de 50% din populație a primit deja prima doză de vaccin anti-coronavirus.

Ministrul israelian al Sănătăţii Yuli Edelstein a precizat faptul că în acest bilanț sunt incluși și cetățenii palestinieni din Ierusalimul de Est.

Conform Reuters, Benjamin Netanyahu a anunțat faptul că până la sfârșitul lunii martie ar trebui ca toți cetățenii mai mari de 16 ani să fie vaccinați împotriva Covid-19. Scopul este ca Israelul să se redeschidă și să scape de pandemia de coronavirus până în luna aprilie.

Ministrul Sănătății din Israel se arată însă îngrijorat de faptul că producătorul Pfizer/BioNTech nu a livrat suficiente doze de vaccin anti-Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...