Campanie agresivă de mușamalizare a amantlâcului de top din politica bucureșteană

Amantlâcul de top din politica bucureșteană dezvăluit săptămâna aceasta de PUTEREA a aruncat în aer partidul condus de „El Lidero Maximo”, devenit noul Rică Venturianu din high-life-ul dâmbovițean, fapt pentru care o armată de „susținători” și vuvuzele a declanșat o campanie incredibilă de mușamalizare a scandalului.

Cod roșu de mușamalizare a amantlâcului

Noul Rică Venturianu este disperat ca scandalul amantlâcului în care este implicat să se mușamalizeze, fapt pentru care a declanșat o campanie incredibilă de blocare în mass media românească a acestei povești de iubire care poate deveni o nouă punere în scenă la „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale.

Practic, provincialul „El Lidero Maximo” a transmis televiziunilor, radiourilor, ziarelor și site-urilor online care au contracte de publicitate cu partidul condus de Rică Venturianu să nu mediatizeze deloc amantlâcul dezvăluit de PUTEREA.

Mai mult, Rică Venturianu le-a transmis instituțiilor de media că partidul care încă îl păstorește că va tăia orice contract de publicitate dacă va face măcar o aluzie la amantlâcul în care este implicat. PUTEREA va prezenta, din nou, povestea amantlâcului în care este implicat liderul unui mare partid din România.

Povestea de iubire

Declanșarea anul trecut a epidemiei de coronavirus a coincis și cu începerea unui amantlâc de top în politica bucureșteană care a luat prin surprindere high life-ul dâmbovițean.

Povestea de iubire a început sub umbrela unui mare partid din România și a devenit explozivă încă de anul trecut, dar, pentru moment, PUTEREA nu va da numele personajelor și nici filmările acestui amantlâc care va zgudui lumea bună a Capitalei.

El provincial, cu ghiocei la tâmple, aparent timid, dar avid de putere, a început să fie atras de o  tânără care deja bifase două căsătorii. Ea, o tânără provincială din aceeași zonă cu el, inițial fără prea mari pretenții, a simțit imediat aerul tare al Capitalei după ce a fost dusă la altar de un primar divorțat și cu doi copii de pe malul Dâmboviței.

El s-a visat tot timpul un „El Lidero Maximo”, dar, în același timp și un Rică Venturianu, numai că locul Iunion-ului din „O scrisoare pierdută” a lui Ion Luca Caragiale a fost luat o de vilă din centrul Capitalei, dar și de un alt „hogeac” de la marginea Bucureștiului.

Ea, având jumătate din anii lui, adică cam de vârstă cu fiul provincialului Rică Venturianu, aplică cu sfințenie proverbul „prima dragoste a cuiva este întotdeauna perfectă până când apare a doua iubire”. Și la ea a apărut oficial o a treia, adică liderul de partid.  

El, noul Rică Venturianu, este înnebunit după Zița primarului bucureștean, dar mai ales de amorul ei, fapt pentru care de luni bune joacă sceneta din opera lui nenea Iancu Caragiale: „Sunt nebun de amor; da, fruntea mea î-mi arde, tâmplele-mi se bat, sufer peste poate, parcă sunt turbat.”

El, turbat în iubire, crede și speră să fie cât mai mult timp în inima ei și nu doar cele patru anotimpuri. Ea, inimă zburdalnică, a înțeles când a venit în București că, iubirea, ca și ploaia, nu-și alege iarba pe unde cade, adică scopul scuză mijloacele doar bani să iasă.

Acum, „O scrisoare pierdută” se joacă încă cu casa închisă pe scena unui mare partid din România, dar, în curând, PUTEREA va în vânzare și bilete, adică imaginii, de la telenovela dintre liderul politic „nebun de amor” și inima zburdalnică a Cenușăresei din provincie.

11 COMENTARII

  1. De ce oameni buni nu va asumați amantlâcul ? Este cel mai bine pentru toată lumea. Va este teama de ceva ? O viața avem , doar ca e cu risc dacă stam sa ne gândim , dacă domnul își lasă soția și după e părăsit de Domnița ? Ca doar nu sta ea cu el ca e frumos , sa fim serioși , ii place cașcavalul și poate poate se furiseazs și ea prin politica sa mai avem de ce rade .

  2. Doamna Mate Fripte exceleaza in domeniu,depaseste usor situatia,se descurca,ea a mai participat la amantlacuri,dar Dl baron cu studii indoielnice care si a tradat toti sefii de partid pozand intr o persoana neconflictuala in disperare ce sa faca si el?doar nu va asteptati sa si asume….

  3. Ce pretenții sa avem de la Ciolache ??? Un țaran derbedeu susținut de niște manglitori plecați din SRI , ajuns președinte de partid . Ce face un derbedeu de la țara care ajunge in poziția asta ??? Are chef de fu**t.. cine i ce a mai la indemna boarfă a Bucureștiului ( “marea domana”) ??? Fosta nevasta a lui Negoita .. 😂😂😂 uaaaaaa zdrențelor !!!!!

  4. Înțeleg ca Terminata asta are 2 copii cu doi bărbați , ii mai face unul și lui dl Ciolacu poate si lui Orban si pe cine o mai prinde ca sa acopere tot eșicherul politic .. bravos donsoara ușuratică !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...