”Din inimă pentru România” – campanie națională de donare de sânge

Toate centrele de transfuzii sanguine din municipiile reședință de județ vor fi deschise sâmbătă, 29 ianuarie, când se va derula o amplă campanie națională de donare de sânge.

Ideea aparține organizațiilor de tineret liberale din întreaga țară, care, analizând statisticile ce arată o scădere masivă a numărului de donatori din România, au decis să se implice în organizarea unei campanii naționale de donare de sânge.

”Pandemia de COVID-19 a condus la o scădere de 20% a numărului de donatori față de anul 2019, perioadă în care acoperirea necesarului de transfuzii sangvine a fost una deficitară.

Ne dorim să schimbăm statisticile și să fim mai uniți ca niciodată – făcând astfel un munte de bine României și tuturor celor care au mare nevoie de sânge.
Vă invităm să fiți parte a acestei campanii în data de 29 ianuarie 2022 (sâmbătă).

Unde? În toate centrele de transfuzii din municipiile reședință de județ. Acestea vor fi deschise ” – este mesajul transmis de tinerii liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...