Campionul s-a întors acasă: „Nu sunt obişnuit cu atât de multă atenţie”. Cum a fost întâmpinat David Popovici, la aeroport

Înotătorul David Popovici (17 ani) a revenit în ţară, duminică seară, după Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta.

Popovici a încheiat finala cu timpul 47.58,  la 100 m, iar la 200 m liber a câștigat medalia de aur cu timpul 1:43.21.

Alături de Popovici a revenit şi Robert Glinţă, cel care a obținut locul 5, la proma de 50 mertri spate.

Sportivii au fost întâmpinaţi la scara avionului, înainte de ceremonia de la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de ministrul Sportului, Eduard Novak, de preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi de preşedinta FRNPM, Camelia Potec.

Salut. Trebuie să recunosc, nu sunt obişnuit cu atât de multă atenţie, însă sunt tot eu, la fel de natural. Vreau să le mulţumesc celor care au crezut în mine, care mă susţin, şi tuturor românilor care m-au urmărit şi au stat cu sufletul la gură în faţa ecranelor şi care au venit să mă urmărească la Budapesta în persoană. Cred că multă lume ar vrea să fie în postura mea, cu atât de multă susţinere. Sunt onorat să reprezint ţara asta frumoasă şi să vă simt alături de mine”, a spus Popovici într-un discurs susţinut în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

„Acasă, printre cei care le-au aplaudat victoriile!
David Popovici și Robert Glință, alături de antrenorii lor, s-au întors acasă. La Otopeni, printre flori, strângeri de mână și îmbrățișări, i-au așteptat doi campioni olimpici, Camelia Potec-președinte FRNPM și Mihai Covaliu-președinte COSR, alături de ministrul Sportului Eduard Novak.
Dublul campion mondial David Popovici și finalistul mondial Robert Glință le-au mulțumit tuturor pentru modul în care au fost primiți și încurajați de toată România”, au notat cei de la COSR, pe pagina de Facebook.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole