Canada: Ontario renunță la certificatul de vaccinare de la 1 martie

Certificatul de vaccinare va fi eliminat de la 1 martie, a anunțat premierul provinciei canadiene Ontario, Doug Ford, transmit agențiile de presă.

În cadrul unei conferințe de presă, primul ministru Doug Ford a transmis  ”vom renunța la pașaportul vaccinal” în provincia Ontario începând de la 1 martie, argumentând că mare majoritate a populației este vaccinată și vârful valului Omicron a trecut.

Ridicarea restricțiilor sanitare a fost cerută de contestatarii care au blocat capitala federală Ottawa, situată în Ontario, de peste două săptămâni. Pentru a pune capăt valului de contestatari, primul ministru canadian, Justin Trudeau, ar fi pe punctul de a folosi legea privind măsurile de urgență, transmite canalul canadian CBC. Legea poate fi aplicată în cazul ”unei crize naționale” și oferă guvernului federal mai multă putere spre a pune capăt acesteia. Premierul Trudeau trebuie să discute această eventualitate cu toți ceilalți premieri ai provinciilor canadiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...