Când ar putea dispărea monarhia britanică. Părerea scriitoarei care declanșat reacții furioase

Majoritatea britanicilor continuă să sprijine monarhia și mai ales să o respecte și să o admire pe regină, dar un sondaj de opinie arată că tinerii din Marea Britanie ar prefera acum un șef de stat ales.

Scriitoarea Hilary Mantel, cunoscută mai ales pentru trilogia Wolf Hall, și-a exprimat de curând părerea, pentru mai multe publicații, cu privire la…durata monarhiei. Părerea ei a stârnit furia britanicilor care apreciază monarhia. La început, Mantel a declarat pentru The Times că admiră devotamentul reginei Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, și a moștenitorului Charles, prințul de Wales: „Cred că o fac cât pot de bine, o iau în serios cât pot ei de mult”.

Și dacă ceea ce a afirmat scriitoarea se dovedește a fi corect?

Însă când a fost întrebată cât timp va mai dura monarhia, Mantel a estimat că mai este vorba de încă două generații și gata! „Este foarte greu să înțelegi gândirea din spatele monarhiei în lumea modernă, când membrii sunt văzuți doar ca vedete”, a spus ea, potrivit Reuters. Analiștii au „disecat” părerea ei și au comentat că, dacă ceea ce a afirmat scriitoarea se dovedește corect, strănepotul Elisabetei, prințul George (8 ani), care este al treilea la tron, ​​după bunicul său Charles (72 de ani) și tatăl, prințul William (39 de ani), nu ar deveni rege.

De asemenea, Mantel a declarat pentru La Repubblica că Anglia este acum un loc care funcționează pe „memoria puterii”. Ea i-a descris pe Brexiteers ca fiind oportuniști neclintiți și adesea ridicoli, fapt ce a stârnit și mai mult furia britanicilor.

Palatul Buckingham nu a comentat, deocamdată.

1 COMENTARIU

 1. De ce se numește Familia Regală Firma? Originile poreclei neobișnuite
  Regina Elisabeta a II-a, prințul Charles, Camilla, ducesa de Cornwall, prințul William și Kate, ducesa de Cambridge sunt așezate pe un rând de locuri la serviciul Commonwealth în martie 2020.
  „Firma” este utilizată pentru a se referi la „afacerea” membrilor seniori ai Familiei Regale, iar „Firma celor opt” a Majestății Sale a fost dezvăluită chiar în decembrie anul trecut. Acest lucru a fost interesant, nu după mult timp după ce Harry și Meghan au „făcut un pas înapoi” în calitate de membri ai regelui senior la începutul anului 2020.
  Aclamatul astrolog Debbie Frank a prezis corect acum trei ani că prințul Harry și Meghan Markle vor părăsi definitiv Marea Britanie.
  Harry și Meghan și-au creat o nouă viață, locuind în Los Angeles , unde locuiesc cu cei doi copii ai lor, fiul Archie , doi și fiica Lilibet Diana , trei luni.
  Veste tristă pentru prințul Harry și Meghan Markle, întrucât aceștia pierd cu greu onoarea imensă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...