Când are premiera pe Netflix “The Witcher: Nightmare of the Wolf (VIDEO)

Netflix anunță lansarea filmului “The Witcher: Nightmare of the Wolf” pe 23 august 2021. Lungmetrajul animat spune povestea lui Vesemir, un tânăr și îndrăzneț witcher, care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani.

Dar când un monstru ciudat începe să terorizeze un regat măcinat din punct de vedere politic, Vesemir se trezește într-o aventură înspăimântătoare care îl obligă să se confrunte cu demonii trecutului său.

Participând la un panel WitcherCon numit „Geralt of T-Rivia”, Lauren Schmidt Hissrich – showrunner și producător executiv al The Witcher: Nightmare of the Wolf” – a invitat fanii să arunce o primă privire la Vesemir, precum și la key art, care include data lansării, pentru filmul din genul anime mult așteptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...