Când Bill Gates face tort pentru investitorul Warren Buffett

Când devii subiect al teoriilor conspirațiilor legate de vaccinuri și câte altele, parcă simți nevoia unei schimbări…Este vorba despre omul de afaceri Bill Gates, care a ieșit puțin din registrul obișnuit, tematic, din ultima vreme.

Cu ce anume? Cu o idee culinară! Totul a pornit de la faptul că a dorit să îi facă prietenului său, investitorul Warren Buffett, o surpriză dulce. Warren Buffett a împlinit duminică 90 de ani, iar Gates i-a făcut un tort cu biscuiți Oreo. Buffett fiind fan al biscuiților cu pricina. Bineînțeles că Gates, care este foarte atașat de blogul său, a relatat acolo cum și-a pus șorțul de bucătărie, cum a făcut blatul, cum a ornat tortul etc., potrivit CNN.

Ca în copilărie

Pe blogul său, cofondatorul gigantului Microsoft scrie, totodată, că Buffett continuă să consume aceleași preparate culinare ca în copilărie. În context, postul de televiziune CNN arată și că Buffett este cunoscut pentru pasiunea lui pentru dulciuri. Chiar el a recunoscut în repetate rânduri că bea cel puțin cinci doze de Coca-Cola pe zi. De altfel, Buffett este unul dintre principalii investitori ai Coca-Cola, iar compania lui, Berkshire Hathaway, deține magazinul de bomboane See’s Candies. După cum au remarcat analiștii, când Bill Gates face tort pentru Warren Buffett, lumea parcă mai uită de teoriile conspirației și se mai destinde puțin.

Gates este departe de a fi la prima sa încercare culinară. Anul trecut a gătit un pui întreg, totul având de fapt un scop nobil. Și anume, gătirea puiului a făcut parte din proiectul „Viaţa după şcoală”, care îi ajută pe studenţi să aplice pentru locuri de muncă şi să îşi administreze banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...