Când joacă Sorana Cîrstea în sferturi la US Open 2023. Suma importantă câștigată de româncă

Publicat: 05 sept. 2023, 16:00, de Andreea Caraua, în SPORT , ? cititori
Când joacă Sorana Cîrstea în sferturi la US Open 2023. Suma importantă câștigată de româncă

Sorana Cîrstea și Karolina Muchova sunt rivale în sferturile de finală la US Open 2023 și vor intra pe teren miercuri, la 2 dimineața, ora României, acesta fiind primul meci din sesiunea de seară.

Sorana s-a calificat pentru prima dată în cariera sa în sferturile de finală de la US Open, însă următorul meci reprezintă o provocare pentru româncă, jucând împotriva finalistei de la Roland Garros, Karolina Muchova.

Cu toate acestea, Sorana nu se arată emoționată: „Anul acesta am jucat de 3 ori împotriva Karolinei, o cunosc destul de bine, mă cunoaște și ea. Cred că va fi un meci frumos pentru că este o jucătoare talentată, o jucătoare extrem de plăcută vizual atunci când vrei să o urmărești, dar în același timp și eu joc bine și cred că o să fiu pregătită… De fapt nu cred, sunt pregătită de sferturi de finală!”, a declarat jucătoarea într-un interviu pentru Eurosport.ro.

În urma calificării sale în sferturile de finală de la US Open 2023, Sorana Cîrstea a primit un cec în valoare de 420 de mii de euro.

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Karolina Muchova va fi difuzat live, miercuri, la 02:00, ora României, pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.