Când nu câștigă licitațiile, austriecii de la Strabag încearcă să le blocheze… dar nu le iese

După ce de-a lungul anilor au reușit să blocheze numeroase licitații ce vizau atribuirea contractelor de asfaltare din mai multe localități constănțene, austriecii de la Strabag își continuă obiceiul. Cea mai nouă contestație a companiei vizează atribuirea contractului pentru lucrările de asfaltare din comuna Mihail Kogălniceanu, condusă de primarul Ancuța Belu. Doar că nu le iese de fiecare dată! Cererea le-a fost respinsă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Compania Strabag SRL a pierdut un contract în comuna Mihail Kogăliceanu, fiind vorba despre contractul de ,,Execuție lucrări de construire în cadrul proiectului ,,Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, etapa II”. Firma Strabag SRL, ce a participat la licitație pentru contribuirea acestui contract, a depus contestație prin care solicita anularea comunicării rezultatului, prin care oferta le-a fost respinsă ca fiind neconformă, anularea raportului procedurii de atribuire nr. 2237/21.02.2023, obligarea autorității contractante la reevaluarea temeinică și legală a ofertei depuse, conform replicaonline.ro.

Cand nu castiga licitatiile, austriecii de la Strabag incearca sa le blocheze... dar nu le iese

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a dispuns însă, prin decizia emisă pe 29 martie 2023, respingerea, ca nefondată, contestanția formulată de Strabag SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă – Comuna Mihail Kogălniceanu.

Cand nu castiga licitatiile, austriecii de la Strabag incearca sa le blocheze... dar nu le iese

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...