Când se redeschid școlile din România? Anunțul ministrului Educației

Elevii nu vor reveni la școală începând din data de 11 ianuarie 2021. Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a vehiculat o dată la care copiii s-ar putea reîntoarce la cursuri.

Într-o declarație făcută pentru Știrile ProTV, Sorin Câmpeanu a spus că „își dorește deschiderea cât mai grabnică a școlilor”.

Întrebat dacă școlile vor fi redeschise pe 11 ianuarie, Sorin Cîmpeanu spus: „Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă. (…) Revenirea la şcoală se va face ţinând seamă şi de ceea ce vor face alte state care se confruntă cu aceeaşi problemă″.

În cazul în care situația epidemiologică o permite, elevii ar putea reveni la cursuri pe data de 8 februarie.

„Conform unui scenariu pe baza căruia reprezentanţii din educaţie discută acum cu reprezentanții din sănătate, grădiniţele şi clasele primare s-ar putea redeschide, spune ministrul educaţiei, la începutul semestrului al doilea, adică luni pe 8 februarie”, potrivit Știrile ProTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...