Când va avea loc înmormântarea actorului Ion Caramitru

Potrivit anunțului Teatrului Național Ion Luca Caragiale București, de azi de la ora 11.00, publicul are deja acces în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național doar pentru a semna în Cartea de condoleanțe.

În foaierul Sălii Mari a TNB a fost amenajat un spațiu în care se pot depune coroane, flori și se poate păstra un moment de reculegere. Respectând dorința familiei actorului, sicriul cu trupul neînsuflețit nu va fi depus în foaierul TNB.

Ion Caramitru va fi înmormântat vineri, 10 septembrie, pe Aleea Actorilor din cimitirul Bellu din Capitală, a anunţat marţi Teatrul Naţional din Bucureşti, pe care el l-a condus timp de 16 ani. „Înmormântarea va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 12:00, pe Aleea Actorilor a cimitirului Bellu (Serban Vodă)”, este mesajul transmis de TNB.

Ceremonia de înmormântare de vineri este programată să înceapă la ora 12:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...