Când va fi introdus certificatul verde la locul de muncă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că introducerea certificatului verde la locul de muncă nu va fi adoptată de Guvern până la sfârșitul anului.

Există o ordonanţă de urgenţă în Parlament şi un proiect de lege în Parlament. Ca atare, până ce nu se finalizează unul dintre ele, decizia a rămas să fie luată în funcţie de situaţie şi, în funcţie de situaţie, vom proceda în aşa fel încât ceea ce există ca măsuri în momentul de faţă să poată fi aplicate.

În fiecare zi discut cu ministrul Sănătăţii tot ceea ce avem de făcut astfel încât să putem să pregătim întreg sistemul sanitar pentru a face faţă noului val şi, desigur, există şi măsurile concretizate într-un plan”, a afirmat Ciucă.

Premierul a fost prezent, miercuri, la ceremonia de comemorare a 88 de ani de la moartea marelui om politic liberal Ion Gheorghe Duca, desfăşurată la Horezu.

1 COMENTARIU

 1. Suedezii implantează pașapoarte de vaccin cu microcip. Şi nu se va opri aici. Dacă strategii militari, elitele corporative și oficialii guvernamentali iau în serios perspectiva implantării oamenilor cu biotehnologie, așa ar trebui și noi! Tovarăşe Ciucă?

  Săptămâna trecută, lumea modernă și democratică a întrezărit un viitor în care pașapoartele de vaccin sunt implantate sub piele.
  Un videoclip viral de la South China Morning Post a descris un centru de start-up suedez, Epicenter , care injectează angajații săi cu microcipuri.

  „În acest moment, este foarte convenabil să ai un pașaport COVID întotdeauna accesibil pe implantul tău”, a declarat șeful său pentru întreruperi, Hannes Sjöblad , intervieva-torului. Destul de ciudat, el a vorbit în mod repetat despre tatuarea „brațelor” când vedem clar o femeie deschizând ușile cu mâna. Cu doi ani mai devreme, Sjöblad a declarat pentru ITV: „Vreau ca noi, oamenii, să ne deschidem și să ne îmbunătățim universul senzorial, funcțiile noastre cognitive. … Vreau să îmbin oamenii cu tehnologia și cred că va fi minunat.”

  Același lucru este valabil și pentru utilizarea unei interfețe creier-calculator implantată pentru a accesa tărâmul digital, așa cum intenționează să facă Elon Musk cu Neuralink.

  E deja normal. În prezent, aproximativ 5.000 de suedezi folosesc cipuri de identificare prin radiofrecvență (RFID) implantate pentru a deschide uși, pentru a plăti fără numerar, pentru a prezenta dosare medicale, pentru a accesa locațiile de concerte și pentru a călători cu transportul public. Potrivit Ars Technica , în 2018, aproximativ 50.000-100.000 de oameni din întreaga lume au implanturi de microcip, în mâini.

  Noua normalitate este digitalizarea totală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...