Candidatul USR-PNL la Primăria Oltenița a fost colaborator al Securității

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a constatat că Milescu Costinel, candidatul USR-PNL la Primăria Oltenița, a fost colaborator al Securității în perioada regimului comunist.

În documentul CNSAS se menționează că Milescu Costinel „a fost recrutat de către organele Securității în calitate de colaborator, purtând numele conspirativ „Carol”, în anul 1978, respectiv „Orfeliu”, în perioada 1979-1980, informații certificate prin ce se regăsesc în dosarele fond rețea R 1747, respectiv R 165616, vol. 3 (cote C. N. S. A. S.). Decizia poate fi contestată în fața instanței de contencios administrativ, de către orice persoană interesată, în termen de 30 de zile de la data publicării pe pagina de internet a C. N. S. A. S.”. De asemenea, candidatul USR-PNL Costinel Milescu, a fost prins de ANI, în perioada în care era primar, că a aprobat o hotărâre a Consiliului Local privind vânzarea unui teren de peste 300 de metri pătrați firmei la care el era asociat, iar soția lui, administrator.

Milescu a devenit prima dată primar al Olteniţei în 2004, sub sigla Partidului Acţiunea Populară, partid înfiinţat în 2001 de fostul preşedinte Emil Constantinescu. În 2008, a obținut un al doilea mandat tot sub umbrela PNȚCD dar susținut de PNL, iar în 2012 a candidat din partea PNŢCD, fiind susţinut în cadrul Alianţei Popular Creştine de PDL şi UNPR, dar a pierdut în faţa actualului primar, Petre Ţone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...