Cântăreața de muzică lăutărească, Cornelia Catanga a murit, după ce s-a infectat cu COVID

Cântăreața de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a murit la vârsta de 63 de ani după ce s-a infectat cu COVID-19.

Renumita artistă era internată la Spitalul Universitar din Capitală, primele informații arătând că a suferit un stop cardiorespirator.

Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească  a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.

Aurel Pădureanu, soțul Catangăi, a povestit la un moment dat că soţia sa  fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...