Cântăreţul columbian Maluma va face senzație la un mega-concert

Cântăreţul columbian Maluma se va alătura mega-concertului gratuit prin care oraşul New York îşi celebrează redeschiderea, la sfârşitul lui august, după lunile grele de pandemie.

Potrivit EFE, primarul oraşului, Bill de Blasio, a spus că Maluma este „ultima supervedetă globală” care se alătură listei de staruri din lumea muzicii şi a divertismentului care vor participa la acest mega-eveniment ce va avea loc în Central Park, la 21 august. „Este foarte important pentru multă lume din acest oraş să aibă o vedetă de acest calibru pe afişul care este plin supervedete„, precum Patti Smith, Bruce Springsteen, Paul Simon, Carlos Santana sau grupul The Killers, a declarat Bill de Blasio, potrivit agerpres.ro.
Potrivit lui De Blasio, spectacolul va face parte din „NYC Homecoming”, organizat pentru a arăta că oraşul şi-a revenit din pandemie, o sărbătoare pentru rezidenţi şi pentru cei din regiune care s-ar putea să nu fi vizitat metropola în ultima vreme.

Mega-showul va reuni 60.000 de participanţi

Spectacolul va fi cel mai recent dintr-o tradiţie istorică a superproducţiilor din Central Park, care vor să prezinte New York-ul ca pe un paradis artistic paşnic şi cosmopolit. Mulţi newyorkezi, în special primarul, sunt nostalgici ai acestei viziuni după prevalenţa imaginilor triste din perioada pandemiei. Mega-showul va reuni 60.000 de participanţi, în majoritate persoane vaccinate. Biletele vor fi gratuite, mai puţin un număr de scaune rezervate VIP-urilor.

Pentru acest spectacol grandios din Central Park, primarul Bill de Blasio l-a cooptat pe Clive Davis, o eminenţă a industriei muzicale, pentru a fi producător.

Printre artiştii care vor concerta figurează Andrea Bocelli, Kane Brown, LL COOL J, Elvis Costello, Earth, Wind &Fire, Wyclef Jean, Journey, Polo G, Barry Manilow şi Orchesta Filarmonică din New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...