Capitala are cea mai mare rată de vaccinare din ţară

Capitala înregistrează cea mai mare rată de vaccinare din ţară. În ultimele 24 de ore, în București, nu a fost înregistrat nici un caz de îmbolnăvire cu Covid-19.

Premierul Florin Cîțu susține că „vaccinarea e singura soluție pentru depășirea pandemiei”

„Bucureşti are cea mai mare rată de vaccinare din ţară. Tot în Bucureşti, în ultimele 24 de ore am avut zero (!!!) persoane infectate cu virusul SARS-COV 2. Vaccinarea este singura soluţie pentru a depăşi pandemia. It is that simple!”, a scris Florin Cîțu, duminică, pe Facebook.

De la începutul campaniei de vaccinare din România, 4,7 milioane de români s-au vaccinat anti-Covid, conform ultimelor date făcute publice de CNAV.

Până acum, au fost administrate 8.880.515 doze de vaccin. Dintre vaccinați, 221.348 sunt imunizați doar cu prima doză, în timp ce 4.470.150 au fost vaccinați cu schema completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...