Capitala Kiev și mai multe localități, atacate cu rachete

O nouă serie de atacuri cu rachete a avut loc în noaptea de duminică spre luni în mai multe zone din Ucraina. Dimineață, capitala Kiev a fost lovită de trei rachete, fără a se cunoaște deocamdată pagubele umane sau materiale provocate.

Luni dimineață, trei explozii s-au auzit, la intervale mici de timp, în capitala ucraineană.

Conform primarului capitalei, Vitaliy Klitschko, primele două au avut loc în districtul Shevchenkivskyi – în centrul capitalei, iar cea de-a treia în districtul Shevchenkivskyi.

După miezul nopții, trei drone kamikaze „Shahed-136” au lovit instalațiile de infrastructură industrială și un depozit farmaceutic din Mykolaiv, oraș aflat în sudul țării.

Duminică seara rușii au bombardat, în special cu rachete, trei comunități din regiunea Sumy.

Conform Ukrainski Pravda, au fost cinci bombardamente cu rachete Grad în comunitatea Velykopysarivska, și alte 54 de lovituri de mortiere. În plus, două elicoptere au tras 20 de rachete la marginea unuia dintre sate.

Ca urmare a bombardamentelor, există din nou întreruperi de energie electrică în regiune.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora 0,50 : Postul de televiziune american ABC relatează că, potrivit informațiilor armatei israeliene, atacurile iraniene au fost îndreptate exclusiv împotriva țintelor militare....

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....