Capitala Kiev și mai multe localități, atacate cu rachete

O nouă serie de atacuri cu rachete a avut loc în noaptea de duminică spre luni în mai multe zone din Ucraina. Dimineață, capitala Kiev a fost lovită de trei rachete, fără a se cunoaște deocamdată pagubele umane sau materiale provocate.

Luni dimineață, trei explozii s-au auzit, la intervale mici de timp, în capitala ucraineană.

Conform primarului capitalei, Vitaliy Klitschko, primele două au avut loc în districtul Shevchenkivskyi – în centrul capitalei, iar cea de-a treia în districtul Shevchenkivskyi.

După miezul nopții, trei drone kamikaze „Shahed-136” au lovit instalațiile de infrastructură industrială și un depozit farmaceutic din Mykolaiv, oraș aflat în sudul țării.

Duminică seara rușii au bombardat, în special cu rachete, trei comunități din regiunea Sumy.

Conform Ukrainski Pravda, au fost cinci bombardamente cu rachete Grad în comunitatea Velykopysarivska, și alte 54 de lovituri de mortiere. În plus, două elicoptere au tras 20 de rachete la marginea unuia dintre sate.

Ca urmare a bombardamentelor, există din nou întreruperi de energie electrică în regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...