Captură impresionată de droguri făcută în județele Cluj și Mureș

O cantitate enormă de droguri a fost confiscată de polițiștii și procurorii DIICOT din Târgu Mureș în urma a 19 percheziții făcute în județele Mureș și Cluj.

În total au fost ridicate 95 de kilograme de cannabis. 14 persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc fără drept. 

Membrii grupării  infracționale ar fi înfiinţat mai multe culturi de cannabis, atât indoor, cât şi outdoor și ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc către mai multe persoane.

La percheiții au fost ridicate și instalaţii necesare creşterii şi îngrijirii plantelor, sisteme informatice, precum şi 16.350 de lei şi 315 euro. 

Tot marţi, opt persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc au fost reţinute pentru 24 de ore. Miercuri, şase dintre acestea au fost prezentate instanţei. Celelalte două persoane sunt cercetate sub control judiciar.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc fără drept, cultivarea şi deţinerea de droguri de risc şi mare risc fără drept şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Imagini cu cultura outdoor de droguri descoperită de polițiști pot fi văzute AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...