Capul celei mai mari familii din lume a murit. Câte soții și câți copii a lăsat în urmă (VIDEO)

Un bărbat din India, considerat capul celei mai mari familii din lume, a murit la vârsta de 76 de ani. Ziona Chana, liderul unei secte creștine ce permite poligamia, avea 39 de soții și 94 de copii.

Anunțul decesului a fost făcut de premierul statului în care acesta trăia. Presa locală, citată de Reuters, notează că familia lui Ziona Chana număra 167 de membri. Bărbatul avea și 33 de nepoți. Ziona trăia cu familia sa în satul Baktawng, într-o uriașă clădire roz cu patru etaje și circa 100 de camere. Locul devenise o atracție turistică.

10 neveste într-un an

Secta Chana a fost înființată de tatăl lui Ziana, în 1942, și numără sute de familii. Ziona s-a căsătorit prima dată la 17 ani și susținea că și-a luat 10 neveste doar într-un singur an. Localnicii spun că îi plăcea să aibă mereu lângă el șapte – opt soții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...