Carambol la Turul Franței. Organizatorii depun plângere (VIDEO)

O spectatoare la Turul Franței a provocat unul dintre cele mai mari caramboluri din istoria competiției. Mai mulți cicliști au fost accidentați.

Mai mulți cicliști are participau la Turul Franței au căzut și s-au rănit într-un carambol. Incidentul a fost provocat de o spectatoare de pe marginea drumului.

Organizatorii Turului ciclist al Franţei 2021 şi-au anunţat intenţia de a depune plângere împotriva spectatoarei.

Carambolul s-a produs sâmbătă, în prima etapă a „Marii Bucle”, informează AFP.

 Unul dintre cicliști s-a lovit de pancarta pe care femeia o ținea pe marginea drumului.

Organizatorii au insistat asupra respectării regulilor de securitate faţă de participanţii la Turul Franţei, unde au avut loc două incidente.

„Vom depune plângere împotriva acestei doamne, care s-a comportat foarte prost. Să facem în aşa fel încât spectacolul care ne-a fost propus să nu fie umbrit de comportamente indamisibile din partea unei infime minorităţi a spectatorilor „, a declarat directorul-adjunct al Turului, Pierre-Yves Thouault.

Prima mare căzătură colectivă s-a produs cu aproximativ 45 de km înainte de linia de sosire a primei etape a Turului ciclist al Franţei, sâmbătă, la Landerneau.

Ciclistul echipei Jumbo, germanul Tony Martin, plasat în primele rânduri ale plutonului, a lovit pancarta unei spectatoare aflată pe şosea, transmite Agerpres.

Trei participanți au fost constrânşi la abandon în această primă etapă: germanul Jasha Sutterlin (DSM), lituanianul Ignatas Konovalovas (Groupama-FDJ) şi francezul Cyril Lemoine (BB Hotels).

Cyril Lemoine a abandonat cursa, fiind rănit în urma căzăturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...