Cardi B a oficializat relația dintre două femei (VIDEO)

Solista Cardi B e într-o continuă schimbare și pe plan personal, nu doar în relația de cuplu. Artista a început o serie pe Facebook, numită “Cardi Tries”, serie prin care rapperița își dă tot felul de challenge-uri și încearcă lucruri noi.

Cea mai recentă provocare a fost aceea de a organiza o nuntă. Da, da, ai citit bine și asta nu e tot! Cardi a plănuit nunta în detaliu și a ales inclusiv rochia de mireasă. Sigur va întrebați cine s-a bucurat de asemenea surpriză…Nuntă-surpriză a fost organizată pentru un cuplu format din două femei.

Shannon și Bradi sunt cele două norocoase

Și pentru că artista e plină de suprize, tot ea a fost cea care a oficializat nuntă, pentru are licență pentru a face asta! Shannon și Bradi sunt cele două norocoase care s-au bucurat de o nuntă memorabilia, mai ales că Shannon este fana artistei. “Poate va întrebați de ce sunt aici. Voi căsători aceste două femei superbe”, a spus rapperita.

Evenimentul a avut parte și de un moment extrem de emoționant stârnit dintr-o mărturisire sinceră a lui Bradi: “Mama mea nu este aici azi. Ea nu este de acord cu stilul meu de viață. Mi-a trimis un mesaj cu urări de bine, însă mereu îți dorești acele momente în care să faci asta alături de mama ta”, a spus femeia”.

https://www.youtube.com/watch?v=SVXOg5DBadQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...