Care au fost cele mai grele momente din campania electorală pentru Nicușor Dan

Publicat: 28 sept. 2020, 21:15, de Mădălina Bălăceanu, în ALEGERI , ? cititori
Care au fost cele mai grele momente din campania electorală pentru Nicușor Dan
nicusor dan

Nicușor Dan, candidatul susținut la Primăria Capitalei de PNL și USR, a dezvăluit care au fost cele mai grele momente din campania electorală. Nicușor Dan a recunoscut că l-a demoralizat momentul în care a fost difuzată înregistrarea cu un afacerist.

„Trebuie să recunosc că m-a descumpănit momentul ăla cu înregistrarea. Eu eram în sediul de campanie cred că la 09.00 -10.00 dimineață. Am ascultat-o cu staff-ul, am pus o postare pe Facebook în care am minimalizat și am fost absolut convinși că n-o să meargă mai departe. De-a lungul zilei nici n-a mers mai departe. Seara am intervenit în emisiunea de la RTV în care mi-am spus punctul de vedere foarte rațional și lucid și credeam că subiectul s-a închis.

Numai că seara respectivă și toată a doua zi până la conferința mea de presă mi s-a părut că subiectul a explodat în media și, mai mult decât atât, că proporția dintre cei care se îndoiau și cei care ascultau mesajul și vedeau că nu e nimic acolo e foarte mare. Asta m-a descumpănit. Bineînțeles, am crezut în continuare că oamenii sunt lucizi și, în cele din urmă, vor înțelege că nu e nimic acolo”, a spus primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, la B1Tv.

Nicușor Dan va face un audit la PMB

De asemenea, primarul ales al Bucureștiului a mai spus că va face un audit la Primăria Capitalei.

„O companie de audit, da. Trebuie să fie un vot în Consiliul General, după aceea trebuie să fie o procedură de achiziţii, deci probabil în patru, cinci, şase luni ( să avem rezultatele auditului – n.r.).

În orice caz, foarte repede, a Primăriei şi a instituţiilor din subordine, asta o să o aveţi într-o săptămână pentru că şi eu vreau să o am într-o săptămână, pentru ca să nu intrăm în incapacitate de plată”, a spus Nicușor Dan.