Care au fost cele mai grele momente din campania electorală pentru Nicușor Dan

Nicușor Dan, candidatul susținut la Primăria Capitalei de PNL și USR, a dezvăluit care au fost cele mai grele momente din campania electorală. Nicușor Dan a recunoscut că l-a demoralizat momentul în care a fost difuzată înregistrarea cu un afacerist.

„Trebuie să recunosc că m-a descumpănit momentul ăla cu înregistrarea. Eu eram în sediul de campanie cred că la 09.00 -10.00 dimineață. Am ascultat-o cu staff-ul, am pus o postare pe Facebook în care am minimalizat și am fost absolut convinși că n-o să meargă mai departe. De-a lungul zilei nici n-a mers mai departe. Seara am intervenit în emisiunea de la RTV în care mi-am spus punctul de vedere foarte rațional și lucid și credeam că subiectul s-a închis.

Numai că seara respectivă și toată a doua zi până la conferința mea de presă mi s-a părut că subiectul a explodat în media și, mai mult decât atât, că proporția dintre cei care se îndoiau și cei care ascultau mesajul și vedeau că nu e nimic acolo e foarte mare. Asta m-a descumpănit. Bineînțeles, am crezut în continuare că oamenii sunt lucizi și, în cele din urmă, vor înțelege că nu e nimic acolo”, a spus primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, la B1Tv.

Nicușor Dan va face un audit la PMB

De asemenea, primarul ales al Bucureștiului a mai spus că va face un audit la Primăria Capitalei.

„O companie de audit, da. Trebuie să fie un vot în Consiliul General, după aceea trebuie să fie o procedură de achiziţii, deci probabil în patru, cinci, şase luni ( să avem rezultatele auditului – n.r.).

În orice caz, foarte repede, a Primăriei şi a instituţiilor din subordine, asta o să o aveţi într-o săptămână pentru că şi eu vreau să o am într-o săptămână, pentru ca să nu intrăm în incapacitate de plată”, a spus Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...