Care este „adevărata Universitatea Craiova”, în opinia lui Gigi Becali: „Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Are palmaresul, are tot”

Instanţa de la Secţia a IV-a Civilă a Tribunalului Bucureşti a decis că U Craiova 1948 nu mai are voie să folosească leul ca marcă a clubului patronat de Adrian Mititelu.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, este de părere că echipa patronată de Adrian Mititelu este „adevărata Universitatea Craiova”.

Universitatea Craiova e echipa lui Mititelu. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Are palmaresul, are tot. Nu mă interesează pe mine ce zice Mititelu. E treaba lui ce zice, nu mai pot eu de ce zice el. Dreptatea lui e dreptatea lui. Acum, la ora asta, Universitatea Craiova e aia, echipa lui Mititelu„, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...