Care este cea mai bogată actriță din lume

În trecut, actriţa Reese Witherspoon (”Naturally Blonde”) a fost ridiculizată pentru rolurile ei superficiale, dar astăzi este din ce în ce mai apreciată. Și din punct de vedere financiar, lucrurile merg bine pentru ea, deoarece a fost numită cea mai bogată actriță din lume.

Reese Witherspoon (foto), în vârstă de 45 de ani, a vândut pachetul majoritar al companiei sale de producție Hello Sunshine, pe care a fondat-o în 2016, companiei de investiții americane Blackstone. Potrivit  revistei „Forbes”, gigantul de capital privat Blackstone Group Inc. i-a plătit pentru această megaafacere 900 de milioane de dolari SUA – echivalentul a aproximativ 843 de milioane de euro.

Vrea să fie în Consiliul de Administrație

Actrița a scris pe Instagram despre un ”mare pas înainte” în legătură cu un acordul semnat cu firma de investiții Blackstone. Noua companie media comună îi va oferi oportunitatea de a implementa povești și mai ”distractive, importante și perspicace” despre femeile din întreaga lume. Actrița vrea să fie în Consiliul de Administrație al noii companii și să lucreze în continuare ca producător. În decembrie, anul trecut, ea a anunțat un proiect comun cu Julia Roberts, pentru serviciul de streaming Apple TV, potrivit RADOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...