Care este dezamăgirea vieții pentru Anamaria Prodan: “Nu mai înseamnă absolut nimic”. Ce face cu tatuajele

Mariajul Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf a fost în atenția presei mai tot timpul, dar nici divorțul nu este de lepădat. Acum, impresara nu-și dorește decât să termine cât mai repede cu despărțirea din punct de vedere oficial și să-și vadă de treburi. Recunoaște, însă, că pentru ea și familia ei Reghecampf este o mare dezamăgire.

Cel mai probabil, va renunța și la tatuajele cu Reghe. De-a lungul căsniciei, sexy-impresara și-a făcut mai multe, iar printre ele se numără și o imagine a viitorului fost soț, desenată pe spate, într-un adevărat portret de familie. După divorț însă, probabil Reghe va dispărea.

”Nu m-am gândit ce voi face cu tatuajele pe care le am. Întâi să termin cu divorțul, apoi o să văd ce fac legat de tatuajele cu Reghe. Se pot scoate, le pot acoperi. Voi vedea eu ce fac cu ele. Pentru mine, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, e dezamăgirea vieții, nu mai înseamnă absolut nimic”, a declarat pentru Fanatik Anamaria Prodan.

Și cum nu poate să lase lucrurile la voia întâmplării, până la divorț, Anamaria pare decisă să își pregătească temeinic apărarea în cele câteva procese pe care le are cu Laurențiu Reghecampf și cu partenera lui de viață Corina. Între timp, pregătește chiar și contraatacul împotriva celor doi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...