Care este județul unde se va implica politic Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan a anunțat, recent, că a intrat în politică, însă nu a precizat în ce județ sau oraș va activa și cine a consiliat-o.

La jumătatea lunii trecute, Anamaria Prodan a anunțat printr-un mesaj postat pe Instagram că s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP).

Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!”, a mai scris aceasta. Însă, nu a precizat în ce organizație se va implica și cine a consiliat-o.

Potrivit informațiilor noastre, Anamaria Prodan va prelua conducerea organizației Giurgiu a Alianței pentru Patrie. Ea a luat această decizie după ce a avut o întâlnire cu baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, prieten foarte bun cu liderul APP Codrin Ștefănescu.

Totodată, Bădălău s-a oferit să o consilieze dar și să o sprijine cu oameni și logistică în punerea pe picioare a organizației județene a APP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...