Care este marea provocare a momentului pentru premierul Marcel Ciolacu

Publicat: 05 apr. 2024, 21:27, de Viorela Pitulice, în POLITICĂ , ? cititori
Care este marea provocare a momentului pentru premierul Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu ştie dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României. Recunoaște, însă, că, acum, are o provocare mult mai mare: cea de premier.

Prezent într-o vizită la Vaslui, Ciolacu, a mai afirmat că trebuie învățat din lecțiile trecutului, dacă vrem să avem un viitor mai bun. Despre o posibilă candidatură pentru funcţia de preşedinte al României nu vrea să se pronunțe deocamdată. Va vorbi despre acest lucru după data de 10 iunie.

„Facem politică pentru România, pentru români şi facem politică în primul şi în primul rând pentru că Dumnezeu ne-a ales să facem acest lucru. Trebuie să ne învăţăm foarte bine lecţiile din trecut, ca să putem construi un viitor mult mai bun. Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României. Ce ştiu este că acum am o provocare mult mai mare, cea de prim-ministru al României”, a declarat Marcel Ciolacu.

PSD are nevoie de parteneri

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a mai declarat că PSD nu poate să dezvolte singur România, are nevoie de nişte parteneri. La acest moment, cei mai potriviţi sunt cei de la PNL, susține Ciolacu.

Vineri, premierul Marcel Ciolacu, a fost, împreună cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, şi alţi lideri ai partidului, în judeţul Vaslui pentru a verifica stadiul lucrării de infrastructură rutieră la centura ocolitoare a municipiului Bârlad.

Tot vineri, premierul a fost prezent la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Vaslui, al cărui președinte a fost ales deputatul Adrian Solomon.