Care este noul nume Facebook? Cele mai amuzante sugestii vehiculate online: Zuckerverse, Faceplant sau Ye

Zuckerverse, Timesuck, Faceplant, sunt câteva dintre sugestiile de nume vehiculate pentru Facebook.

Propunerile au fost diverse, de la unele practice, la unele amuzante sau chiar stranii.

„Meta” a fost una dintre sugestiile serioase aflate în tendinţe, o referire la intenţia Facebook de a-şi lua un nume care să scoată în evidenţă ideea de metavers, un mediu virtual în care utilizatorii pot socializa.

Bookface, Facegram, Facetagram, FreeFace, FreeTalk, World Changer, au fost alte propuneri sugerate de internauţi.

Într-o notă mai radicală, un utilizator de pe Twitter, Dave Pell, a făcut o comparaţie cu muzicianul Kanye West, care şi-a schimbat recent numele în „Ye”. „Ar fi interesant dacă Facebook şi-ar schimba numele în Ye”, a spus acesta.

Mai multe sugestii amuzante au speculat că o eventuală schimbare de imagine ar fi propusă de fondatorul reţelei, Mark Zuckerberg, care doreşte să transforme în sfârşit Facebook într-o reţea „cool”.

O parte dintre utilizatorii tineri au părăsit platforma de socializare în favoarea unor aplicaţii precum Instagram, Snapchat şi TikTok, Facebook fiind frecventată tot mai mult de utilizatori mai în vârstă.

„Teenage Wasteland”, a fost una dintre sugestiile mai spirituale. „Aplicaţia Bătrânilor pentru că aşa îi spunem noi, tinerii”, a declarat studenta Vittoria Esteves pentru Reuters în Roma.

„Boomerville”, a sugerat Marco, o referinţă la generaţia denumită „baby boomers”, născută după cel de-Al Doilea Război Mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...