Care este secretul TikTok. Dezvăluirile din spatele aplicației

Publicat: 30 sept. 2021, 07:30, de Laura Macovei, în TEHNOLOGIE , ? cititori
Care este secretul TikTok. Dezvăluirile din spatele aplicației

Tik Tok a ajuns la peste 1 miliard de utilizatori, rețeaua socială fiind tot mai populară. Spre exemplu, în Marea Britanie și în Statele Unite, TikTok a detronat YouTube.

„Secretul este, clar, modul în care a fost gândită platforma, și anume să scroll-ezi rapid printre videouri, de asemenea este foarte ușor să selectezi ceea ce-ți place. Dacă tu scroll-ezi și vezi, să zicem, un video cu căței, nu-și place și-i dai „not interested”, deja de la al doilea video la care ai dat „not interested”, data viitoare când intri în platformă n-o să mai vezi căței. Dacă dai like sau interacționezi, de exemplu, la videouri cu mașini, în care vezi. să zicem, sunetele pe care le face o mașină, sau vezi exteriorul, interiorul, interacționezi cu postările respective, o să vezi din ce în ce mai multe mașini, așa că indiferent ce-ți place, găsești conținut pe TikTok”, a declarat Tudor Bratu, realizator Superspeed.

Întrebat cum a ajuns la 1 milion de urmăritori, Tudor Bratu a declarat că timp de un an jumătate, a postat zilnic câte 2-3 videouri.

„Mi-a luat un an jumate să postez în fiecare zi, am început cu două-trei videouri pe zi, pentru că așa am crezut eu că e potrivit pentru platforma asta, este interesant că eu am aplicația din 2018, postam destul de rar, și într-un an jumătate, postând, postând, am început să am urmăritori, am fost constant și am fost încurajat de reacția oamenilor la ce postez eu, atât cei de pe platformă cât și cei din exterior”, a spus acesta.