Care este starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu

Artistul în vârstă de 70 de ani Nelu Ploieșteanu se află în continuare internat, în stare critică, la Secţia ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca. Aceasta după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Starea de sănătate a cântărețului Nelu Ploieșteanu rămâne gravă. Saturaţia de oxigen a ajuns la doar 50%, iar plămânii i-au fost afectaţi în proporţie de 70%.

Potrivit apropiaților artistului, starea lui nu s-a îmbunătățit deloc, deși acesta este intubat și beneficiază de tratament. Și, din păcate, mai multe organe îi sunt deteriorate.

Alte metode nu au avut efect

„Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară.

Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid.

Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu, la Antena Stars. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...