„Care-i treaba cu ascultatul telefoanelor?”. SRI lansează azi prima ediție a podcastului TOP (ne) SECRET (VIDEO)

Publicat: 17 dec. 2021, 07:45, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
„Care-i treaba cu ascultatul telefoanelor?”. SRI lansează azi prima ediție a podcastului TOP (ne) SECRET (VIDEO)

Serviciul Român de Informații lansează azi prima ediție a podcastului TOP (ne) SECRET. Acesta va fi realizat de Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al instituției și consilier al directorului Eduard Hellvig și are ca scop deschiderea instituției către publicu larg.

Vom face o serie de intreviuri pentru a răspunde multor întrebări care vin atât din partea mass-media, cât şi a societăţii civile. Care-i treaba cu ascultatul telefoanelor? Cu ce se ocupă Brigada Antiteroristă? Cum e jocul în contraspionaj? Veți avea ocazia să cunoașteți și o latură mai umană, mai personală a colegilor mei”, a precizat realizatorul.

„Voi demara o serie de interviuri cu colegi, începând de la vârful instituţiei până la ofiţeri care n-au mai vorbit în public, cu scopul de a ne cunoaşte mai bine. Toate aceste interviuri se vor concretiza într-un podcast, că tot este la modă. De ce facem aceste interviuri? Le facem pentru a răspunde multor întrebări care vin din partea mass media şi din partea societăţii civile”, a mai spus Marincea într-un promo.

Primul episod debutează vineri, 17 decembrie, şi îl va avea ca invitat pe generalul de brigadă Dorin Rădulescu, şeful Brigăzii Antiteroriste.