Care pe care: Șansele lui Macron în fața lui Marine Le Pen

Emmanuel Macron s-a distanțat și mai mult de contracandidata sa Marine Le Pen, după cum a dezvăluit ultimul sondaj electoral referitor la alegerile prezidențiale din Franța.

Astfel, Macron, care este actualul președinte al Franței, are un avans în creștere față de candidata extremei drepte, care a mai candidat împotriva lui în alegerile din 2017.

Pentru turul al doilea al alegerilor de duminică (24 aprilie), Macron rămâne favorit cu 56 la sută din intenția de vot. Marine Le Pen deține 44 la sută din preferințele electoratului, conform celui mai recent sondaj realizat de Ipsos-Sopra Steria, citat de Le Monde.

În plus, aproximativ 93 la sută dintre alegătorii care au răspuns sondajului au dezvăluit că decizia lor de a îi acorda votul lui Macron este definitivă, față de 89 la sută hotărâți să o aleagă pe Le Pen.

1 COMENTARIU

  1. Navalny l-a acuzat pe Le Pen că este corupt de Putin și l-a îndemnat să voteze pentru Macron. Politicianul a amintit că partidul lui Le Pen a primit 9 milioane de euro de la Prima Bancă Ceho-Rusa, pe care opoziţia o numeşte „biroul lui Putin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...