Care sunt cele mai apreciate seriale de pe Netflix?

De 10 săptămâni, al patrulea și ultimul sezon din serialul ​„Ozark” rezistă în topul celor mai vizionate producții Netflix.

Ultimul sezon al acestui serial original captivant și lăudat de critici a fost lansat pe 29 aprilie. De o săptămână însă, ​„Ozark” are un concurent serios. Este vorba de „The Lincoln Lawyer / Avocatul din limuzină”:

  • Ozark: 48,6 milioane de ore de vizualizare pe 15 mai;
  • The Lincoln Lawyer: 45 de milioane.

Este remarcabil că „The Lincoln Lawyer” este doar de o săptămână pe platformă și a adunat un număr impresionant vizualizări. În ultimele zile, „The Lincoln Lawyer” l-a detronat pe „Ozark” și a urcat pe locul 1.

Deși a debutat în 2017, „Ozark” este urmărit cu pasiune pentru că telespectatorii vor să vadă cum se va încheia totul. Va scăpa cu viață Ruth Langmore? Dar Marty Byrde? Vor reuși să-l scape din închisoare pe șeful de cartel Omar Navarro? Deși are un scor de doar 7,7/10 la IMDb (față de 8,4 pentru Ozark), „The Lincoln Lawyer” vine cu aer proaspăt, deși acum mai mulți ani a rulat un film asemănător cu același nume (și cu inegalabilul Matthew McConaughy).

Serialul îl urmărește pe Mickey Haller, avocat redutabil dar rămas pe tușă după un accident, care vrea să-și relanseze cariera cu un caz de crimă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...