Care sunt oamenii pârâți de Băsescu la Parlamentul European

Fostul președinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a denunțat, miercuri, în Parlamentul European, „problema consolidării lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene”. Deci care sunt oamenii pârâți de Băsescu la Parlamentul European?

Băsescu a enumerat o listă de foști lideri ai țărilor membre UE care „s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor”, în frunte cu fostul cancelar social-democrat german Gerhard Schroder.

Avem o altă mare problemă, problema consolidării lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene, și aici o să enumăr câțiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor: Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă rusească, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finanțe austriac, și sigur nu putea să lipsească Dominique Strauss Kahn (fost șef al FMI n.r.)”,  a spus Băsescu.

Care sunt oamenii pârâți de Băsescu la Parlamentul European

Europarlamentarul PMP (PPE) n-a mai apucat să-și termine discursul pe care îl pregătise, pentru că președintele de ședință, Rainer Wieland (Germania, PPE), i-a tăiat microfonul, pe motiv că i-a expirat timpul alocat.

Dar deja fostul președinte al României a creat valuri prin atitudinea sa. Valuri care se răsfrâng acum asupra vieții personale a lui Băsescu, deoarece au reapărut în media discuțiile în jurul acuzațiilor diverse, inclusiv spionaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...