Cariera Simonei Halep, pusă de pauză de scandalurile de dopaj. Ar putea rata toate marile turnee din 2023

Scandalurile de dopaj au ținut-o departe de turnee aproape un an de zile pe Simona Halep, iar 2023 se pare că va fi și el compromis.

Simona Halep reclamă din ce în ce mai virulent faptul că nu este judecată de tribunalul internațional, pentru a primi un verdict clar în privința perioadei de suspendare.

Halep se află într-o situație ingrată și vrea să-și demonstreze nevinovăția, încă chiar și dacă o va face nu va putea juca prea curând.

„Și dacă Simona Halep va câștiga procesul în care anunță că nu a fost vorba de o greșeală sau neglijență semnificativă, ea tot va fi suspendată cel puțin un an. Asta ar însemna că, și dacă s-ar fi judecat mai devreme, ea oricum nu ar fi jucat tenis acum”, a transmis Ben Rothenberg, cunoscutul jurnalist de la New York Times, care s-a ocupat de cazul Simonei Halep.

Concret, în scenariul în care Halep va demonstra că a fost victima contaminării, și că substanța interzisă a ajuns în corpul ei fără voia sa, regulamentul prevede o suspendare de un an.

Asta înseamnă că ea ar putea reveni în circuit, în cel mai fericit caz, abia în octombrie, fiind cert că ratează toate Grand Slamurile din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Ioana Timofte, nepoata fostului șef SRI, lider de grup infracțional. A...

Mai mulţi angajaţi ISCIR ar fi făcut peste 400 de achiziţii fictive în numele companiei, însușindu-şi banii. ”La data de 24 mai a.c., poliţiştii Direcţiei...