Carla’s Dreams și-a dezvăluit identitatea (VIDEO)

Carla’s Dreams este considerată cea mai misterioasă trupă din showbizul românesc. „Sub pielea mea”, „Imperfect”, „N-Aud”, „Te rog” sunt doar câteva hituri din repertoriul trupei. Moldovenii au reușit să cucerească sufletele ascultătorilor și sunt  urmăriți de mii de  fani.

Solistul Carla’s Dreams a preferat de-a lungul timpului să se țină mai departe de lumina reflectoarelor și a evitat să răspundă la întrebări legate de viața personală. Se pare însă că misterul moldovenilor a fost deslușit total în ultima piesă, lansată zilele acestea. De fapt, de când i-a fost dezvăluită identitatea de jurnaliștii ruși, solistul Carla’s Dreams, Andrei Ţăruş, nu a mai fost atât de atent să își țină fața mascată.

„Ultima piesă din primii 10 ani Carla’s Dreams. Personală. Poate prea personală. Dar din acest moment e și a Voastră. V-am cuprins”, scrie Carla’s Dreams pe rețelele de socializare (https://www.instagram.com/carlasdreams/?utm_source=ig_embed).

Totul e relativ

Imaginea nu se schimbă, dar muzica – da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a precizat solistul formației pentru Viva. În aparițiile publice, vocalistul formatiei, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată.

Încă de la început membrii trupei au apărut cu masca pe scenă, iar toata lumea s-a intrebat cine sunt de fapt. Carla’s Dreams reprezintă un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 20 ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole