Carmen Harra s-a întâlnit cu Donald Trump. A făcut-o să plângă

Carmen Harra s-a întâlnit cu Donald Trump și s-a întâmplat ceva trist. Carmen Harra, celebra prezicătoare, a cunoscut personalități celebre, regi, prinți și președinți de state. Dar ceea ce i s-a întâmplat cu Trump – nu a mai avut parte de așa ceva.  

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit recent despre întâlnirea pe care a avut-o cu Donald Trump. Ea a dezvălui că Trump a fost extrem de nepoliticos când a văzut-o. Se pare că fostul președinte american a făcut-o să plângă în momentul în care au stat la aceeași masă!
Carmen Harra s-a întâlnit cu Donald Trump. De ce a făcut-o să plângă
Eu am stat cu Trump la masă și Mi-a spus: „Cine ești tu? Cine ești tu să stai cu mine la masă?!” Eu eram nimeni și el este Donald Trump, dar de ce să fii atât de meschin, de mic, de josnic, pentru că nu sunt ca tine?
Nu i-a plăcut să stea la masă cu mine, l-a deranjat și a făcut totul ca să-mi dea lacrimile. Pentru asta m-am uitat la el și i-am zis că „ești un caracter mic”.
Românii îl plac, pentru că nu i-au văzut caracterul. Nu contestă nimeni că a făcut bine economiei, dar trebuie făcută o balanță”, a spus Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni, potrivit radiogoldfm.ro.

Donald Trump își bate joc de femei, spune Carmen Harra

Clarvăzătoarea l-a numit meschin, pentru că susține că fostul lider american nu a respectat-o pe Nancy Pelosi.

Își bătea joc de Nancy Pelosi. Eu o cunosc pe Nancy Pelosi foarte bine. Că a făcut greșeli, o fi făcut, dar este o femeie în vârstă. E o femeie frumoasă, o femeie de bun simț, chiar dacă a mai făcut greșeli. E, ca personaj, e un om bun în esență. Să-ți bați joc de o femeie de 80 și ceva de ani… e prea meschin”, a adăugat aceasta.

Carmen Harra, despre alegerile prezidențiale din SUA 

În nici un caz Trump nu o să ajungă să conducă! Nu trebuia să ajungă președinte în niciun caz! A ajuns prin sfori trase tot de ruși, pentru că lor le convenea să-l aibă pe Trump la putere. La ora actuală nu mai este favorizat, deși mai are putere mare. Nu o să reușească.

Trump se răzbună, este un răzbunător, nu trebuie să te pui contra lui. Este un narcisist malign, care nu suportă să nu faci ca el, și este extrem de răzbunător”, a mai susținut Carmen Harra, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...