Casa Albă i-a dedicat o monedă președintelui Zelenski

Magazinul de cadouri de la Casa Albă (whitehousegiftshop.com) a pus în vânzare o monedă dedicată președintelui Ucrainei. Toate fondurile strânse din vânzarea acesteia vor merge cître Crucea Roșie, de unde vor fi redirecționate în vederea sprijinirii persoanelor afectate de conflict.

Moneda numită „Invazia rusă a Ucrainei” „îl va onora pe președintele Volodimir Zelenski pentru onoarea și curajul personal în apărarea Ucrainei în timpul invaziei Rusiei. Din inima Kievului, președintele Zelenski a jurat sprijin pentru întreaga populație, ajutând la eliminarea dezinformării și a propagandei forțelor opuse. Refuzul președintelui Zelensky de a da înapoi este unul inspirațional”, se arată în mesajul postat pe pagina de internet a magazinului.

100% din profitul generat de această vânzare va merge direct către Crucea Roșie Americană pentru a sprijini eforturile umanitare destinate poporului ucrainean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...