Casa Albă i-a dedicat o monedă președintelui Zelenski

Magazinul de cadouri de la Casa Albă (whitehousegiftshop.com) a pus în vânzare o monedă dedicată președintelui Ucrainei. Toate fondurile strânse din vânzarea acesteia vor merge cître Crucea Roșie, de unde vor fi redirecționate în vederea sprijinirii persoanelor afectate de conflict.

Moneda numită „Invazia rusă a Ucrainei” „îl va onora pe președintele Volodimir Zelenski pentru onoarea și curajul personal în apărarea Ucrainei în timpul invaziei Rusiei. Din inima Kievului, președintele Zelenski a jurat sprijin pentru întreaga populație, ajutând la eliminarea dezinformării și a propagandei forțelor opuse. Refuzul președintelui Zelensky de a da înapoi este unul inspirațional”, se arată în mesajul postat pe pagina de internet a magazinului.

100% din profitul generat de această vânzare va merge direct către Crucea Roșie Americană pentru a sprijini eforturile umanitare destinate poporului ucrainean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...