Casa Chanel, prezentare pe cal, la Săptămâna Modei de la Paris (VIDEO)

Publicat: 26 ian. 2022, 20:30, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Casa Chanel, prezentare pe cal, la Săptămâna Modei de la Paris (VIDEO)

Casa Chanel a prezentat cea mai recentă colecție haute-couture într-un stil ecvestru. Ambasadoarea Casei de modă, nepoată a actriței Grace Kelly, a apărut călare și a străbătut podiumul în mers agale și la trap!

Apoi, manechinele au prezentat piesele de rezistență pe tocuri, pe nisip. Ambasadoare a Casei Chanel şi călăreaţă emerită, care a participat la multe campionate de echitaţie, Charlotte Casiraghi, din familia princiară de Monaco, a apărut în vestă de tweed şi călare. Astfel, nepoata actriței Grace Kelly a deschis prezentarea colecţiei haute couture a casei Chanel, la trap, apoi la galop la Grand Palais Ephémère.

Albă, lungă, simplă şi rafinată

După această defilare, manechinele au mers pe nisip în pantofi în tonuri gri-negru, inspiraţi din anii ’20 -30, cu tocuri mici. Pantalonii de costum sunt largi. Construcţia rigidă a jachetelor este echilibrată de lejeritatea fustelor vaporoase. Rochiile de seară, împodobite cu pene, invită la un joc al contrastelor şi transparenţelor. Costumele cu fustă se poartă suprapuse pe piese din dantelă, notează agenția de știri France Presse.

Una dintre piesele centrale ale colecţiei a fost rochia în întregime brodată cu camelii în perle negre, albe şi corai, purtată cu o jachetă neagră. Alb, bej, roz pal sunt culorile calde ale colecţiei. Rochia de mireasă, ultima din spectacolul haute couture, este albă, lungă, simplă şi rafinată, însoţită de un buchet de flori albastre, un omagiu adus actorului Gaspard Ulliel, imaginea parfumului „Bleu de Chanel”, care a murit săptămâna trecută, la vârsta de 37 de ani, în urma unui accident de schi.