Casa lui Kurt Cobain, inclusă pe lista siturilor de importanţă istorică

Actualul proprietar al locuinţei celebrului Kurt Cobain, Lee Bacon, restaurează casa starului rock, cu scopul de a organiza aici expoziţii temporare, în contextul în care regulamentul cartierului nu permite transformarea casei într-un muzeu permanent.

Scopul nostru este de a transforma casa într-un proiect tribut adus vieţii de început şi carierei lui Kurt, cu detalii demne de un muzeu”, a spus Lee Bacon, potrivit Mediafax. Bacon împreună cu soţia sa, Danielle, au cumpărat casa de la familia Cobain în 2018, cu suma de 225.000 de dolari. În cadrul proiectului este implicată şi sora lui Kurt Cobain, Kim.

A stat aici de la vârsta de un an până la 17 ani

Fanii vor putea să călătorească în timp pentru a vedea casa în care a crescut legendarul star rock. Casa a fost construită în 1923, iar liderul formaţiei Nirvana a copilărit acolo între 1968 şi 1974, de la vârsta de un an până la 17 ani. Interiorul casei include mai multe piese de mobilier original, printre care masa din sufragerie, salteaua din dormitorul muzicianului, camera în care au copilărit Kurt şi sora sa, cât şi mobila din bucătărie.

În prezent, peste 90% din lucrările de restaurare sunt finalizate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...