Câștigători la loto. Și câinii au mâncat biletul!

Cum o fi să câștigi la loto și câinii să-ți mănânce, la propriu asta, nu e o figură de stil, biletul cu care poți să dovedești că ai câștigat și să-ți iei banii?

Au pățit-o doi parteneri de viață din Salem, statul american Oregon, care dețin doi husky. Conform Newsweek, soții îi au în casă pe Apple, care are 11 luni, și pe Jack, în vârstă de doi ani.
Rachel Lamet, stăpâna câinilor, a declarat pentru Loteria Oregon, când s-a dus să spună ce s-a întâmplat cu biletul: „M-am culcat și, când m-am trezit i-am găsit mâncând biletul. Ba, mai mult, părea chiar delicios și nu am putut să-l scot dintre colții lor. Soțul meu s-a amuzat și a spus că să vezi că suntem câștigători. Și chiar așa a fost! Cu siguranță vom cumpăra acum mai multe jucării de mestecat. Îi iubim pe Apple și pe Jack, dar uneori sunt nebuni.” ”

Totuși, cei doi soți au primit banii pe bilet. Loteria Oregon a reușit să pună cap la cap toate bucățile rupte ale biletului și să vadă ce numere erau scrise.

Potrivit Secretariatului de Stat din Oregon, liniile directoare oficiale afirmă că, pentru a revendica un premiu pe un bilet deteriorat sau distrus, câștigătorul trebuie să completeze un formular de revendicare a câștigului și un formular de declarație pe propria răspundere, pe care să le depună împreună cu orice alte dovezi, pentru validare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole