Cât câștigă un șofer Bolt? Cum poți să ajungi la un venit lunar de peste 1.000 de euro

Cu toții știm că e bine să ne informăm înainte de a lua o decizie. Acest lucru este valabil și în cazul celor care doresc să se înregistreze ca șoferi parteneri Bolt.

Cum poți să devii șofer partener Bolt?

Ca să ajungi să conduci pentru Bolt, trebuie să fi împlinit deja cel puțin 21 de ani şi să ai permis de conducere categoria B de minimum doi ani.

Deasemenea, trebuie să faci dovada că nu ai cazier judiciar, să deții sau să ai drept de folosinţă pentru o maşină cu patru uşi, nu mai veche de 15 ani şi să ai un atestat de conducător auto profesionist.

Dacă îndeplinești aceste condiții, poți să îți faci cont în platforma Bolt şi să încarci următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, certificatul de înmatriculare al maşinii pe care o vei conduce, poliţă RCA valabilă, copie conformă pentru maşină şi firma cu care te înregistrezi, ecusonul pentru transport alternativ Bolt eliberat de Autoritatea Rutieră Română, asigurare pentru bunuri şi călători, cazierul judiciar, atestatul profesional şi o fotografie de profil.

Dacă ai o firmă prin care vrei să lucrezi ca șofer partener Bolt, ai nevoie şi de certificatul de înregistrare al acesteia, certificatul de înregistrare în registrul operatorilor intracomunitari şi de autorizaţia de transport alternativ.

Apoi, activezi contul şi primeşti instrucţiunile celor de la Bolt referitoare la lucrurile pe care este indicat să le respecţi ca să fii cât mai eficient şi să îţi mărești încasările financiare.

Ce beneficii are un șofer Bolt?

Ca șofer Bolt, ai parte de următoarele beneficii:

  • Câștiguri însemnate;
  • Plată săptămânal;
  • Banii și bonusurile pentru cursele făcute sunt primiți într-o singură tranșă, în prima parte a săptămânii;
  • De regulă, banii intră în cont după 1-2 zile lucrătoare de la efectuarea plății.

Atenție! Din prețul unei curse, Bolt percepe un comision de 20%.

Câți bani câștigă un șofer Bolt?

La Bolt, un șofer partener din Timișoara, de exemplu, încasează între 30 și 50 de lei pe oră, potrivit unui anunț de recrutare postat pe site-ul lajumate.ro.

Astfel, dacă un șofer lucrează 8 ore pe zi, timp de 20 de zile pe lună, el poate încasa între 4.800 de lei și 8.000 de lei.

În București, conform blog.bolt.eu, câștigul mediu lunar al unui șofer partener Bolt ajunge la aproximativ 6.000 de lei.

Ce trebuie să facă un șofer Bolt ca să primească bonusuri?

La Bolt, șoferii parteneri pot încasa și bonusuri. Pentru a se califica pentru bonusurile, aceștia trebuie să îndeplinească anumite criterii. Printre acestea sunt: un număr minim de curse conduse, menținerea unei rate de acceptare sau un rating ridicat.

Important de știut! Șoferii parteneri trebuie să verifice în aplicație mesajele care fac referire la bonusuri și la modul în care aceștia își pot maximiza veniturile.

De asemenea, șoferii parteneri trebuie să fie atenți la categoria “Campanii” din aplicația destinată lor. Urmăriți instrucțiunile pentru fiecare campanie în parte.

Cum a apărut Bolt?

În august 2013, startup-ul Bolt, cu numele vechi Taxify, a fost înființat în Tallin, capitala Estoniei. Fondatorii au fost frații Markus i Martin Villing. Trei ani mai târziu, serviciile companiei au ajuns în România.

În prezent, Bolt operează în peste 200 de orașe din 40 de țări din Europa, Africa, Asia de Vest și America Latină.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole