Cât câștigă un șofer de taxi în Londra. Criza angajărilor din Marea Britanie le-a crescut salariile

Cea mai mare companie de taxiuri din Londra, Addison Lee Ltd., oferă un salariu de 5.000 de lire sterline (6.861 de dolari) pe lună, pentru un șofer. Scopul este să recruteze şoferi, în plină criză cu care se confruntă Marea Britanie, potrivit Bloomberg.

Salariul este garantat pentru prima lună de lucru. În schimb, şoferii trebuie să efectueze 140 de călătorii, a informat compania de taxi într-un comunicat de presă. Alte beneficii suplimentare includ zile libere plătite şi pensie.

Firma de taxi Addison Lee încearcă să angajeze 1.000 de şoferi, după ce în perioada august – septembrie, numărul călătoriilor a crescut cu peste 40%. Compania se aşteaptă ca tendinţa de creştere să continue până la sărbătorile de Crăciun.

Brexitul a lăsat UK cu un deficit uriaș de muncitori

Brexitul a lăsat Marea Britanie cu un deficit de muncitori în diferite sectoare, de la agricultură şi servicii bancare, până la vânzările cu amănuntul şi transporturi.

Criza de şoferi de camion a declanşat probleme grave în aprovizionarea cu carburanţi şi a dus la blocarea porturilor britanice. Guvernul de la Londra a decis, recent, să relaxeze regulile privind imigraţia. Astfel spear să atragă mai multe mii de măcelari din străinătate şi să furnizeze mână de lucru necesară pentru procesarea porcilor, care riscau să fie sacrificaţi la ferme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...