Cât cheltui într-o săptămână în Hurghada, Egipt? Cazare, safari, scufundări incluse

Pasionații de călătorii sunt mereu într-o continuă căutare a sejururilor cu buget redus. O variantă ideală în acest sens este Hurghada, Egipt. Cei care vor o experiență unică și completă în mijlocul Orientului, pot opta pentru  o vacanță cu buget mic.

Vacanță de vis în Hurghada, Egipt cu preț mic

O vacanță în Egipt, în mijlocul iernii din România poate fi o experiență unică pe care să o trăiești din plin. Dacă până acum nu ai avut curajul să îți rezervi una de teama tarifelor de cazare, ai acum la dispoziție o listă completă  cu toate cheltuielile ce vin la pachet cu această călătorie.

Cheltuielile de transport și cazare

În perioada sărbătorilor de iarnă, tarifele de cazare cresc în majoritatea destinațiilor din lume.Nici Egiptul nu este o excepție în acest sens. Pentru prima parte a anului 2023 poți găsi însă cazare în regim all inclusive și bilet de avion pornind de la 830 de euro pentru 7 nopți de cazare.

Vacanță în Hurghada – Safari în deșert cu beduinii

Dacă ajungi în Hurghada, Egipt trebuie neapărat să bifezi pe lista ta o zi de safari în deșert. Beduinii te vor îndruma în acest sens pentru suma totală de 40 de euro.

Excursie Luxor și Valea Regilor

Nu ezita să te bucuri de această oportunitate pe perioada vacanței în Egipt. Pentru o excursie la Luxor și Valea Regilor trebuie să scoți din buzunar minim 85 de euro.

Revelion 2023 în Egipt. Cât costă o vacanță de Anul Nou în Hurghada sau Sharm El Sheikh

Avantajul cazării în Hurghada, scufundări incluse în preț!

Evenimentele halucinante petrecute în urmă cu câteva luni în Egipt i-au determinat pe mulți turiști să evite scufundările. Astfel, după ce o turistă româncă și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de rechini, cei care ajung aici sunt reținuți în a face snorkelling. Totuși, dacă vrei să te bucuri de această activitate o poți face gratuit, logistica fiind asigurată de majoritatea hotelurilor.

Excursie Eden Island

Situată dincolo de coastele Hurghadei, insula Eden atrage numeroși turiști. Locul este de o frumusețe aparte, ideal pentru o ședință foto pe cinste. O astfel de excursie costă 70 de euro și incluse transportul cu barca spre insulă, un prânz și băuturi incluse.

Plimbarea cu vaporașul

Pentru această activitate extra poți plăti maxim 15 euro. Vei avea însă parte de o plimbare pe cinste în largul mării.

Alte costuri

Pe lângă costurile legate de cazare și activități, ca să ajungi în Hurghada ai nevoie și de viza care costă 25 de euro. De asemenea, cartela SIM te va ușura de alți 15 euro. Dacă optezi pentru suveruri de maxim 40 de euro, vei ajunge la un cost final de 1120 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...