Cât costă primele căpșune românești în piață. Scumpe, dar gustoase

Au apărut primele căpșune românești în piețele din Capitală, iar prețul este pe măsură: ca la fiecare început de sezon. Ce-i drept, este la jumătate față de cât erau tomatele înainte de Paște, dar căpșunele tot sunt mai scumpe decât un kilogram de carne de porc, de exemplu.

Cei care ies primii cu căpșune pe piața Capitalei sunt producătorii de la Greaca din județul Giurgiu, unde există o adevărată tradiție în cultivarea căpșunelor. În acest an, primele fructe se găsesc pe tarabe cu prețuri care încep de la 35 de lei/kg.

Deși prețul este mai mare cu 10 lei/kg față de marfa din import din Turcia sau Grecia și chiar decât oferta din supermarketuri, căpșunele de Greaca au destulă trecere pentru cei cu dare de mână, pentru că au gust și sunt aromate, potrivit Știrile Protv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...