Cât costă să transferi un copil care joacă fotbal. Cât e taxa de transfer la juniori

Ai un copil care joacă fotbal, dar care vrea să se mute de la o echipă la alta? Ei bine, trebuie să știi că va trebui să scoți bani din buzunar, și nu puțini. Află cât costă să transferi un copil care joacă fotbal de la un club la altul. Cât e taxa de transfer la juniori.

Cât e taxa de transfer la juniori

Începând cu 17 ianuarie, juniorii care joacă fotbal se pot transfera de la un club la altul, având în vedere că este pauză competițională. Doar că juniorul nu poate să plece oricum de la echipa unde este legitimat. Va trebui să cereți la clubul unde doriți să transferați copilul actele de transfer, apoi mergeți cu ele la echipa de fotbal pe care o părăsește. Clubul va trebui să vă dea acceptul de transfer, iar părinții să plătească o cotizație, care nu e de loc mică.

Cât costă să transferi un copil care joacă fotbal de la un club la altul – Cât e taxa de transfer la juniori

Jucătorii  juniori   cu  vârsta între  7  și  10  ani  împliniți  aflați  în  această situație  sunt  obligați să achite fostului  club suma de 400 de lei  pentru  fiecare  an  competițional  în  care au  fost legitimați la  clubul respectiv, potrivit Regulamentului privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal.

 Jucătorii  juniori   cu  vârsta peste  10  ani  și  până la 16  ani  aflați  în  această situație  sunt obligați  să achite  fostului  club suma de 700 de lei  pentru  fiecare  an  competițional  în  care au fost legitimați la  clubul  respectiv.

Așadar, dacă aveți un copil care are 12 ani și care joacă fotbal la o anumită echipă de cinci ani, veți avea de plată, ca să puteți transfera copilul, suma de 2.600 de lei.

Cum poți să eviți taxa de transfer la juniori

Un jucător amator care a  participat efectiv la mai  puţin de 25%  din jocurile oficiale disputate de echipa la  care  este  legitimat într-un  an  competiţional,  are  dreptul că  solicite comisiei competente legitimarea sa la un alt club fără acordul  clubului  la care este legitimat. 

Doar după ce ați îndeplinit toate condițiile și ați plătit transferul,  cererea este  admisă printr-o  hotărâre  definitivă, iar copilul poate pleca la altă echipă de fotbal.

Citește și Povestea lui Pele, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor

3 COMENTARII

  1. Ce se intampla cu simplul fapt ca il tine pe banca si il joaca pe a lu primaru, prietenu, presedintele etc etc ?
    Ce se intampla cu aceste conditii mizere la nivelul de juniorat din Romania? Va mirati din ce sa mai faceti bani firati-ai dracu de lepre mizere !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...