Cât costă transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Cristiano Ronaldo (36 de ani) pleacă de la Juventus. Presa spaniolă scrie că starul portughez a luat deja o decizie în privinţa viitorului său și e pregătit să se transfere la Manchester United.

Dacă „bianconerii” nu se califică în UEFA Champions League, CR7 va pleca de la Torino. Deşi mama sa încearcă să-l convingă să revină la Sporting Lisabona şi presa internaţională dădea transferul ca şi făcut, alegerea starului este alta: Manchester United, potrivit digisport.ro.

Juve scapă de salariul vedetei

Jurnaliştii de la AS au oferit şi detalii despre revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, care pare tot mai probabilă. Astfel, dacă Juventus ratează unul din primele 4 locuri din Serie A, un scenariu extrem de plauzibil, îşi va pierde şi super vedeta. CR7 şi-a ales viitoarea destinaţie, iar aceasta este Manchester United, în ciuda presiunilor făcute de Dolores Aveiro pentru o revenire a fiului său la Sporting. Sursa citată oferă şi detalii suplimentare şi scrie că transferul lui Ronaldo va costa gruparea de pe Old Trafford 25 de milioane de euro.

Pe lângă această sumă pe care o va primi în schimbul transferului, Juventus va scăpa şi de salariul uriaş pe care îl are Ronaldo: 30 de milioane de euro pe an! 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole