Cât costă un mic în Capitală de 1 Mai (Video)

În acest weekend, au loc în Capitală mai multe târguri cu produse tradiționale, iar micii sunt la loc de cinste, mai ales că românii sărbătoresc Ziua de 1 Mai. În plus, și vremea frumoasă îi scoate pe oameni din case la plimbare.

În Capitală, este coadă mare la mici mai peste tot. La Terasa Obor, de exemplu, renumită pentru amatorii de mici, românii cumpără inclusiv pentru a-i pregăti acasă. Cât privește prețul, micul se vinde cu 5 lei bucata, față de 4 lei, anul trecut.

În alte locații, prețul este chiar și ceva mai ridicat, între 5 și 7 lei/bucata, dar românii nu se uită la bani, atunci când vor să se simtă bine.

O altă opțiune este și Festivalul „Micului cel mare” din parcul IOR, unde clienții pot alege să servească micul la metru, alături de bere – și ea tot la metru.

Festivalul are loc lângă Biserica de lemn maramureşeană, unde se pot degusta mici preparaţi din carne de curcan, vită, peşte, vânat, dar și alte bunătăți. Și nu sunt singurele opțiuni pentru bucureșteni, în aceste zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...